%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-logo-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 12/12/2019

Ώρα:                  18:00

 Τάξη – μία λέξη πολλές έννοιες

Η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί τις ακροδεξιές αντιλήψεις της, υιοθετώντας την ακραία αντιδημοκρατική ατζέντα για την λύση και διαχείριση των κοινωνικοπολιτικών διεργασιών.

Η επίδειξη ισχύος που προσπαθεί να επιδείξει με κάθε ευκαιρία, έχει αντικατασταθεί από την αποκάλυψη πολλαπλών διαφαινόμενων κέντρων αποφάσεων και προφανούς πρωτοφανούς απώλειας ελέγχου στην Αστυνομία.

Οι μέθοδοι Χρυσοχοϊδη, όπως προβλέψαμε, δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το σύστημα που προσπαθούν να εγκαταστήσουν συνεχίζει να γεννά ανισότητες, αδικία, κοινωνική αναστάτωση και εν τέλει βία.

Τα φασιστικού τύπου φαινόμενα που αναπτύσσονται, από αστυνομικούς, δεν πείθουν κανέναν ότι πρόκειται περί μεμονωμένων περιπτώσεων.

Οι ίδιοι αστυνομικοί υπηρετούσαν και πριν λίγο καιρό.

Οι αντιλήψεις και οι αποφάσεις της διοίκησης ή η ανικανότητα ελέγχου, δημιουργούν συνθήκες για την επώαση των φαινομένων.

Όσοι παράγουν βία, εγκληματούν.

Το κράτος δεν μπορεί να παράγει βία.

Η κυβέρνηση θα βρεθεί πολύ γρήγορα αντιμέτωπη με την αναποτελεσματικότητα των ενεργειών της και με σημαντικές αντιδράσεις για τις πολλαπλές έκνομες πράξεις εφαρμογής της «τάξης».

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ απευθύνεται σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και τους καλεί να αντισταθούν στην εγκαθίδρυση του κράτους βίας και τρομοκρατίας.

Χωρίς να έχουμε εμμονές και να κρυβόμαστε πίσω από έννοιες που δεν έχουν ουσία ή που κατάντησαν να μην έχουν ουσία, κρίνουμε ότι είμαστε ώριμοι για να προχωρήσουμε στην δημιουργία οργάνωσης ενός δημοκρατικού κράτους, προς όλους, για όλους.

Είναι ανάγκη να διεκδικήσουμε την αποκατάσταση των λειτουργιών της Δημοκρατίας.

Η «τάξη», απαιτείται να εκλαμβάνετε από όλους με τον ίδια έννοια.

Γραφείο Τύπου

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ