photo: Rajavel R@Flickr

photo: Rajavel R@Flickr

του Γκαζμέντ Καπλάνι

Διάβασα ότι η Χρυσή Αυγή σκοπεύει να ιδρύσει βρεφονηπιακούς σταθμούς – μόνο για «παιδιά Ελλήνων» – για να συνεχισθεί, όπως είπαν, «η διάπλαση των Παίδων».

Έβαλα τη φαντασία μου να δουλέψει για το πώς θα είναι ένας τέτοιος «σταθμός». Κρεμασμένα στους τοίχους και στα παράθυρα θα έχει κεφάλια μεταναστών (ειδικά έγχρωμων, επειδή οι Αλβανοί και λοιποί Βαλκάνιοι έχουν τα ίδια κεφάλια που έχουν και οι Έλληνες και μπορεί να γίνει μπέρδεμα).

Θα έχει εικόνες του Αγίου Γεωργίου σκοτώνοντας Τούρκους αντί για τον δράκο (ήδη υπάρχει αυτή η εικόνα σε κάποια μέρη, πιο σκληρά από βρεφονηπιακούς σταθμούς). Θα προβάλλεται ολημερίς η ταινία «300». Θα έχει σκίτσα των Εβραίων να πίνουν το αίμα των μικρών Ελλήνων. Θα έχει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος ημίγυμνους και με βαμμένα ξανθιά μαλλιά, για να μοιάζουν με εκπροσώπους της Άριας Φυλής.

Τα παιδιά θα μάθουν πολεμικές τέχνες και τη χρήση όπλου και μαχαιριού, για «άμυνα», ενάντια στους λαθρομετανάστες. Οι μανάδες θα τα παραδώσουν αυτά τα παιδιά στα εθνικά, καθαρά χέρια της Χ.Α., που θα τα εκπαιδεύσει κατά το πρότυπο του μικρού Λεωνίδα του Σπαρτιάτη, αφήνοντάς τα μόνα τους στα άγρια δάση και τις σκοτεινές κοιλάδες της Μακεδονίας, τον χειμώνα, να αντιμετωπίζουν πεινασμένους σκοπιανούς λύκους και φρικτές αλβανικές αρκούδες. Όποια παιδιά επιβιώσουν, θα γίνουν μέλη του Κόμματος.

Πέραν τούτου, αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να στηρίξουμε, τελικά, τέτοιες πρωτοβουλίες. Να ιδρύσουν οι χρυσαυγίτες δικά τους παράλληλα νηπιαγωγεία, δικά τους παράλληλα σχολεία, δικά τους παράλληλα γυμναστήρια, δικές τους παράλληλες εκκλησίες, δικά τους παράλληλα Πανεπιστήμια, δικό τους παράλληλο στρατό, δικά τους παράλληλα υπουργεία.

Με έναν όρο: να ιδρύσουν και τη δική τους παράλληλη χώρα, το δικό τους παράλληλο (παρα)κράτος, κάπου σε κάποιο μέρος της Ελλάδας. Να το ρισκάρουμε, να δούμε πόσοι είναι. Και, στο τέλος, το (παρα)κρατίδιό τους να κηρυχθεί ανεξάρτητο ή αυτόνομο ή ό,τι άλλο θέλουν. Έτσι, όπως συνήθως κάνουν οι γιατροί για να απομονώσουν τα κύτταρα του καρκίνου σε ένα μέρος του σώματος, για να γλιτώσουν τη μετάσταση, για να γλιτώσουν το υπόλοιπο σώμα και την ίδια τη ζωή του ασθενούς. Ίσως, σε αυτή την περίπτωση, η Ελλάδα αποδεχτεί μια εφιαλτική θυσία, έναν εδαφικό ακρωτηριασμό. Αλλά ένας σπουδαίος λαός σαν τους Έλληνες, με αυτή τη τη θυσία, θα έχει γλιτώσει τη τιμή και την ιστορία του…

Via : www.protagon.gr