Ο Λιονέλ Μέσι έχασε το ματς με τη Λοριάν λόγω ενοχλήσεων. Πολλοί ωστόσο αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα… κόλπο το οποίο εφόσον πετύχει θα τον βρει να δίνει το 1000ο ματς της καριέρας του στον τελικό του Κατάρ!

Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα φαβορί υπάρχουν φυσικά. Φέτος ωστόσο φαίνεται πως οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Γη της Επαγγελίας είναι πολλές. Περισσότερες από όσες υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα από αυτά είναι φυσικά και η Αργεντινή, με τον Μέσι να είναι ο βασικός λόγος που η Αλμπισελέστε πιστεύει ότι φέτος μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Οι εφιάλτες ωστόσο από το 2014 φαίνεται πως κυνηγάνε ακόμα τον pulga.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ μετράει αντίστροφα, καθώς η κατάκτηση του Μουντιάλ είναι το μεγάλο του όνειρο, κάτι που έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Και για αυτό δεν παίρνει ρίσκα, καθώς η έναρξη βρίσκεται πλέον προ των πυλών.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πάντως δεν έδωσε το «παρών» στο χθεσινό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν, λόγω μιας φλεγμονής στον αχίλλειο τένοντα. Μια είδηση την οποία πάντως στην πατρίδα του pulga τη πήραν στο… χαλαρό, καθώς όπως αναφέρουν πρόκειται απλώς για μια απόφαση μεταξύ του Μέσι και του Γκαλτιέ ώστε να ξεκουραστεί ο 35χρονος.

Ή μήπως πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο κόλπο του Μέσι ώστε να δώσει ακόμα περισσότερο έμφαση στην ιστορία που θέλει να γράψει στα γήπεδα του Κατάρ. Ο Μέσι έχει αγωνιστεί αυτή τη στιγμή στην καριέρα του σε 992 επίσημα παιχνίδια.

Την Κυριακή ο pulga αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Οσέρ. Έτσι θα ταξιδέψει στο Κατάρ έχοντας στην πλάτη του 993 επίσημα παιχνίδια. Στόχος φυσικά είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό και να σηκώσει τον μεγαλύτερο τίτλο του πλανήτη.

Σε περίπτωση που η Αργεντινή φτάσει στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τότε ο Μέσι θα δώσει το 1000ο ματς της καριέρας του στις 18 του Δεκέμβρη, που σημαίνει ότι θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει ως αρχηγός τον πιο σημαντικό τίτλο του ποδοσφαίρου, σε ένα ματς ορόσημο για τον ίδιο.

Ο Μέσι δηλαδή θα μπορέσει να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με την πατρίδα του στο 1000ο ματς της ποδοσφαιρικής του καριέρας! Σύμπτωση ή ένα τρομερό «κόλπο» του GOAT;

Πηγή : https://www.to10.gr