Μια Πανεπιστημιακή Αστυνομία που την κατήργησαν στα κρυφά, ζημιώνοντας το δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!

Γράφει ο 

Ο μοναδικός γιατρός στη Σέριφο υποβάλλει την παραίτησή του καταγγέλλοντας εξάντληση και υποστελέχωση, που ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ασθενών!

Μικρό παιδί μεταφέρεται για νοσηλεία από το Καστελόριζο στην Τουρκία, αφού οι γονείς του δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Υγείας Ρόδου ώστε να νοσηλευτεί στο ελληνικό νησί!

 –Έγκυος χάνει το μωρό της γιατί δεν βρέθηκε εναέριο μέσο να μεταφερθεί από την Κέρκυρα!

Γυναίκα πεθαίνει σε καρότσα φορτηγού στην Κω, γιατί δεν βρέθηκε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει!

Επίσης:

Στην Αττική κυκλοφορούν 40 ασθενοφόρα πρωί και απόγευμα και το βράδυ 25-28. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ χρειαζόμαστε 120 ασθενοφόρα, έστω 80 για να καλύπτονται –με κενά- οι ανάγκες!

 –95 ασθενοφόρα, δωρεά από το Ίδρυμα Νιάρχος και τη ΣΥΝ-Ένωσις είναι ακινητοποιημένα στο πάρκινγκ των εταιρειών, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών!-Μόνιμες προσλήψεις έχουν να γίνουν από το 2016! Τότε προσελήφθησαν 196 διασώστες, πλην όμως το ίδιο διάστημα έχουν αποχωρήσει με συνταξιοδότηση 450!

Θα μπορούσαμε να καταθέσουμε και πολλά άλλα στοιχεία που δείχνει τη γύμνια του ΕΣΥ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον τομέα της υγείας.

 Είναι προτιμότερο όμως να σημειώσουμε πόσο ιδεοληπτική υπήρξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη:

Την ίδια ώρα που δεν είχε χρήματα για διασώστες του ΕΚΑΒ προσλάμβανε 600+400 για την Πανεπιστημιακή Αστυνομίατην οποία ποτέ δεν χρησιμοποίησε! Έκανε πολιτική κινδυνολογία με τη βία στα Πανεπιστήμια (η οποία σταμάτησε να υπάρχει από την ημέρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αθορύβως κατάργησε ουσιαστικά την Πανεπιστημιακή Αστυνομία), με αποτέλεσμα να της μείνουν 600+400 προσλήψεις, χωρίς να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει στην καταπολέμηση του εγκλήματος, αφού είχαν τετράμηνη εκπαίδευση χωρίς όπλο!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον σκοπό που είχαν οι προτεραιότητες που υπήρξαν!

Πηγή : https://www.ieidiseis.gr