του Νέστορα Ζόμπολα

Καλοκαίρι 1975- Καλοκαίρι 2015.
Σαράντα ολάκερα χρόνια στο κίνημα της Ανανεωτικής Αριστεράς. Ήμουνα νιός και γέρασα.
Περάσαμε μέσα από αγωνίες- αγώνες – διασπάσεις σε Ρήγα , Κ.Κ.Ε. ΕΣΩΤ των ΣΥΝ φθάνοντας στη ΔΗΜΑΡ. Με μικρές νίκες ( χαρές) και μεγάλες ήττες ( απογοητεύσεις) .
Ποιός λοιπόν θα μας το έλεγε ότι οι αρχιτέκτονες της τελευταίας ήττας, οι διψασμένοι για εξουσία και βουλευτιλίκια θα μας οδηγούσαν σε κατάσταση ώστε ΄΄ ο εξευτελισμός μας να είναι τέλειος΄΄. Και καλά ο πρόεδρος χθεσινός στο κίνημα, δεν διακύδευε τίποτα, αλλά οι άλλοι, ο Δημήτρης, ο Θόδωρος, κ.λ.π με ιστορία στην Ανανεωτική Αριστερά, αυτοί δεν ήταν που στο τελευταίο συνέδριο πριν τρείς μήνες έσκιζαν τα υμάτια τους ότι δεν πρόκειται να μας πάνε ΠΑΣΟΚ?
Τα στερνά τιμούν τα πρώτα που λέει ο λαός ο πάντα σοφός.
Για μια αμφίβολη εκλόγιμη θέση στη λίστα ,ζήλεψαν τον Λυκούδη και ακολούθησαν το δρόμο που χάραξε……..Ας κρατήσουν λοιπόν τη σφραγίδα και την πλειοψηφία των 36 σε σύνολο 70 παρόντων της Κ.Ε .
Αντε γειά ΄΄σύντροφοι΄΄. Καληνύχτα!!!!!!!!!!
Υ.Γ: Καλώ όλους εμάς που δεν πουλιόμαστε, δεν αγοραζόμαστε, δεν χρωστάμε σε κανέναν, τελικά δεν βολευόμαστε , που πιστεύαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην υπόθεση της ανανεωτικής αριστεράς χωρίς όφελος παρά μόνο με κόστος (προσωπικό- συναισθηματικό – οικονομικό) να βρεθούμε ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ για να συναποφασίσουμε την κάθοδο στις εκλογές με μία νέα συλλογικότητα με προαπαιτούμενο την ιστορική διαδρομή των ανανεωτικών ιδεών προσαρμοσμένων στη σημερινή πραγματικότητα!!!!.