Η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως βρίσκεται στο κατώφλι των 100 χρόνων ένδοξης ιστορίας της. Μιας ιστορίας που προστάζει, πως τόσο το ίδιο το σωματείο , όσο κι εμείς οι οπαδοί του ,ήμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλευρό του αδύναμου και του κατατρεγμένου. Άλλωστε πως να μην είμαστε , όταν γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα , τι σημαίνει προσφυγιά.

Παράλληλα η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε με περίσσεια ευκολία , να γράψει μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της , δεχόμενη να παραχωρήσει στη χαποελ χολον το κλειστό των Λιοσίων , προκειμένου να αγωνιστεί εκεί για τους ευρωπαικούς της αγώνες…φυσικά ‘’αφιλοκερδώς ‘’(Εδώ γελάμε ).

8.796
3.648 παιδιά

Όχι Μάκη Betsson , τα παραπάνω νούμερα δεν είναι αριθμός εισιτηρίων που κόπηκαν. Είναι ο αριθμός των ΑΜΑΧΩΝ Παλαιστίνιων που βομβαρδίστηκαν και θάφτηκαν ζωντανοί τις τελευταίες 24 μέρες στη Γάζα. Σαν να μην έφτανε αυτή η κατάπτυστη κίνηση , ακολούθησε μια εμετική ανακοίνωση , στην οποία κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που ζουν ΑΠΟ την ΑΕΚ σε αυτούς που ζουν για την ΑΕΚ.

Άκου λοιπόν Μάκη Betsson και λοιποί υπάλληλοι της ΚΑΕ. Η δικιά μας ΑΕΚ ήταν , είναι και θα είναι ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Των προσφύγων , όχι των κατακτητών. Των προσφύγων και όχι των σφαγιαδων των λαών. Εμείς σε αντίθεση με εσάς , δεν λογιζουμε ως πρόσφυγα μια ομάδα που αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα , επειδή η κυβέρνηση της χώρας της , διαπράττει μια γενοκτονία , εγκλήματα πολέμου και την εθνοκάθαρση του λαού των Παλαιστίνιων.

Καλούμε λοιπόν την ΚΑΕ , έστω και τώρα να ανακαλέσει , αυτή τη ντροπιαστική για την ιστορία του συλλόγου μας απόφαση…εκτός και αν δεν μπορεί , γιατί τα ματωμένα δολάρια είναι περισσότερα από τη χορηγία της Betsson. Όπως και να έχει η ιστορία γράφεται με πράξεις κι εμείς σαν λαός της ΑΕΚ είμαστε διαχρονικά στη σωστή πλευρά της ιστορίας. ΕΣΕΙΣ;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..

ORIGINAL ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΙΔΑΡΙ
ORIGINAL ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ORIGINAL ΒΟΛΟΥ
ORIGINAL ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ORIGINAL ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ORIGINAL ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ORIGINAL ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ CLUB HARDCORE 9-11
ORIGINAL ΠΑΤΡΑΣ
ORIGINAL ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πηγή : https://aek24hours.org