Γιάννης Λύκος

 Γιάννης Λύκος

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα (7/3) από τη μέρα που έγινε η τραγωδία στα Τέμπη, με την Ομόνοια να ανακοινώνει πως θέλει να τιμήσει τη μνήμη όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.

 Συγκεκριμένα, η Κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε πως θα αλλάξει την εμφάνισή της μέχρι το τέλος της σεζόν, αν πάρει την έγκριση που χρειάζεται από την ΚΟΠ, προσθέτοντας στο μπράτσο τη φράση «Τέμπη 2023», συνοδευόμενη με το σήμα του πένθους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας: 

 «Εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Η τραγωδία στα Τέμπη και το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή, έχει συγκλονίσει όλους μας. Κανείς μας δεν μπορεί πλέον να είναι ο ίδιος άνθρωπος. 57 ζωές χάθηκαν, δύο αγνοούνται, ενώ δεκάδες παραμένουν τραυματίες.

Η μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο άδικα, απότομα και βίαια έφυγαν από τη ζωή θα πρέπει να παραμείνει άσβεστη και να μας υπενθυμίζει πως ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε – ως κοινωνία και πολιτεία – να ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα.

Έχουμε αποφασίσει όπως από τον αμέσως επόμενο αγώνα και μέχρι το τέλος της σεζόν τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής μας το δημιουργικό που βλέπετε στη φωτογραφία, εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Για να μας υπενθυμίζει πως πάντοτε προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πως την μεγαλύτερη αξία την έχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Αιωνία η μνήμη των θυμάτων.

Ομόνοια Λευκωσίας: Η αριστερή ομάδα της Κύπρου

Πηγή : https://www.sdna.gr