stathakis

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ανησυχεί για τις καταθέσεις στην Ελλάδα…

«Δεν θα εκπλαγώ αν η τρόικα πει ότι μπορεί να χρειαστούν άλλου είδους μέτρα, όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στην Κύπρο. Μπορεί να προσπαθήσουν να διορθώσουν την υστέρηση των εσόδων, με κάποιας μορφής φορολόγηση των καταθέσεων» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης είπε ότι ανησυχεί για τις καταθέσεις στην Ελλάδα, έκανε λόγο για ακραία απόφαση του Eurogroup, που επίσημα αποφάσισε την χρεοκοπία μίας τράπεζας.

«Θα έχει τρομακτικές συνέπειες στο τραπεζικό σύστημα όλης της Ευρώπης. Αυτή η πολιτική, πέρα από την Ελλάδα, θα έχει συνέπειες στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, ακόμα και στη Γερμανία» είπε ο κ. Σταθάκης μιλώντας στον Real FM.

ΝΔ για Σταθάκη

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη στη ΝΕΤ του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι «έξοδος από το Ευρώ δεν σημαίνει έξοδος από το Μνημόνιο, μια που θα υπάρχει αδυναμία να βρεθεί συνάλλαγμα» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούν …

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την αναζήτηση του Εθνικού νομίσματος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Βουλευτής τους κ. Σταθάκης έσπευσε να προσγειώσει τον κ. Σκουρλέτη και τον κ. Τσίπρα, λέγοντάς τους ότι έτσι όπως το πάνε, θα μας κάνουν Ρουμανία.

Άδειασε έτσι, τον κ. Σκουρλέτη, επισημαίνοντας ότι εκτός Ευρώ η χώρα θα βρεθεί σε σκληρότερο Μνημόνιο, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, στη Ρουμανία ή την Ουγγαρία.

Ένα κόμμα, δύο – τρεις αρχηγοί, πολλές συνιστώσες, μύριες σκόρπιες απόψεις…».

Via : www.epikaira.gr