Άφωνη έμεινε μια γυναίκα στη Νότια Καρολίνα, όταν είδε μια αρκούδα να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της μέσα στη νύχτα.

 Η Γουέντι Γουάτσον γνώριζε ότι στη γειτονιά κυκλοφορεί κάποια αρκούδα και μάλιστα πεινασμένη, καθώς είχε παρατηρήσει δύο από τις ταΐστρες των πουλιών που έχει στην αυλή της να έχουν καταστραφεί.

Ωστόσο, το να φθάσει στο σημείο να χτυπήσει το κουδούνι η πεινασμένη αρκούδα, δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να περιμένει η γυναίκα.

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε βίντεο από τη στιγμή που η αρκούδα πλησιάζει την μπροστινή βεράντα της κατοικίας και τελικά χτυπά το κουδούνι.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και έκτοτε το σχετικό βίντεο έγινε viral.

 «Η αρκούδα ανέβηκε στη βεράντα και έφτασε κοντά στο κουδούνι της πόρτας. Υπάρχει ακόμη και ένα μικρό αποτύπωμα της μύτης της στο παράθυρο» δήλωσε η Γουάτσον στο WHNS-TV.

«Κοίταξε λίγο γύρω της και τελικά έφυγε» είπε η γυναίκα.

Μπορεί να μην άνοιξε η πόρτα για την πεινασμένη αρκούδα, αλλά εκείνη στράφηκε για ακόμη μια φορά στην τροφή «έκτακτης ανάγκης», δηλαδή τους σπόρους των πουλιών που βρήκε στις ταΐστρες του κήπου.

Πηγή : https://www.cnn.gr