Θερμό χαιρετισμό και μήνυμα στήριξης στον συνδυασμό «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» και στην υποψηφιότητα του Νίκου Χρυσόγελου  απευθύνει από το Ευρωκοινοβούλιο η πρόεδρος των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ρεμπέκα Χαρμς. Η κ. Χαρμς κάνει αναφορά στο έργο του Νίκου Χρυσόγελου στο ευρωκοινοβούλιο και καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να στείλουν τον συνδυασμό «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Ρεμπέκα Χαρμς δήλωσε:

«Αγαπητοί Έλληνες την Κυριακή ψηφίζετε για το νέο σας κοινοβούλιο. Ανάμεσα στους υποψηφίους υπάρχει ένας άνδρας που γνωρίζω πολύ καλά. Το όνομά του είναι Νίκος Χρυσόγελος.

Ο Νίκος είναι ένας πραγματικά «Πράσινος» πολιτικός. Υποστηρίζει αυτό που ο ίδιος αποκαλεί οικονομία της αλληλεγγύης και ως γνήσιος «Πράσινος» από την θέση του στο ευρωκοινοβούλιο λειτουργούσε πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη για την Ελλάδα. Ενδιαφέρεται πάντα για τις ανάγκες του κόσμου και του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα ήταν πάντα για αυτόν προτεραιότητά. Του εύχομαι επιτυχία στις εκλογές…τι άλλο να σας πω, ψηφίστε και ψηφίστε Νίκο Χρυσόγελο!»

Via : www.badiera.gr