Ένα βήμα πριν την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

Επίσημο ρόλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αναλάβει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, υποστηρίζει η «Daily Mail». Το δημοσίευμα εμπλέκει και άλλο ένα θρυλικό όνομα του παρελθόντος των «κόκκινων διαβόλων», του Μπράιαν Ρόμπσον. Οι θρύλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αναλάβουν ρόλο συμβούλων.

Ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, έκρινε απαραίτητο να επιστρατεύσει την εμπειρία τόσο των Φέργκιουσον και Ρόμπσον όσο και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Ντέιβιντ Γκιλ ώστε να βοηθήσουν το σύλλογο να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Άρνολντ αναγνωρίζει τις γνώσεις του Φέργκιουσον και την προσφορά του στους «κόκκινους διαβόλους», στους οποίους έμεινε για 26 χρόνια κατακτώντας 38 τρόπαια. Μαζί με τον Μπράιαν Ρόμπσον, τον μακροβιότερο αρχηγό του συλλόγου, ο οποίος έχει τη θέση του πρεσβευτή του συλλόγου.

Ο Γκιλ εργάζεται ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ και είναι επίσης ταμίας του διοικητικού οργάνου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς και πρόεδρος τόσο της επιτροπής οικονομικών όσο και της επιτροπής αποζημιώσεων.

Πηγή : https://www.sport-fm.gr