%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-logo-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 19/5/2019

Ώρα:                  12:00

 Δήμος Παλλήνης

Υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε στον συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

 Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, είναι ο πολιτικός φορέας που με πολιτικό λόγο και δημοκρατικό αίσθημα, προσπαθεί να αναδείξει τις ανεπάρκειες του πολιτικού συστήματος και των φορέων εξουσίας και προτείνει διαρκώς λύσεις που μπορούν να ανακουφίσουν τον Ελληνικό Λαό και να του δώσουν προοπτική.

Για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αυτοδιοίκηση είναι Συμμετοχή, Κοινωνική ευθύνη, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Απολογισμός και Λογοδοσία στους δημότες και μόνο σ΄ αυτούς.

Με γνώμονα την ενίσχυση του βασικού πλεονεκτήματος της αυτοδιοίκησης που είναι ο αποκεντρωμένος χαρακτήρας του θεσμού και με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας του και της αποτελεσματικότητας του,  θεωρούμε ως υποχρέωση της Αριστεράς,  την δημιουργία τοπικών προγραμμάτων θέσεων, που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να γίνονται αντικείμενο διαβούλευσης με τα μέλη μας και τους ενεργούς πολίτες.

Στόχος μας είναι να συναντηθούμε στην βάση λύσης των προβλημάτων και όχι μόνο στην διαπίστωση τους.

Στην βάση αυτών των αρχών, υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στον συνδυασμό για τον Δήμο Παλλήνης Γέρακα, «ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» στον οποίο ηγείται η κα. Ειρήνη Κουνενάκη.

Οι πολίτες της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας έχουν δικαίωμα στην δημιουργία σύγχρονων συνθηκών διαβίωσης.

Καλή επιτυχία!

 

Γραφείο Τύπου

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ