Χωρίς την στήριξη της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Πάνος Σκοτινιώτης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ, αποφάσισε να προτείνει στη γενική συνέλευση των μελών της οργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου και θα συζητήσει τη στάση της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο Δήμο Βόλου, τα εξής:

1.    Δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, γιατί δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της Δημοκρατικής Αριστεράς για την Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Βόλου.

2.    Κινείται στην κατεύθυνση των αποφάσεων του 2ου Συνεδρίου και μένει αταλάντευτα  στην άποψη πως ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος των ενεργών πολιτών και των ευρύτερων συμπαρατάξεων στη βάση των αυτοδιοικητικών προγραμμάτων με προοδευτικό περιεχόμενο. Δηλώνει, για μια ακόμη φορά, πως υποστηρίζει τη συγκρότηση ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών κινήσεων προοδευτικού προσανατολισμού, που στηρίζονται στην αυτενέργεια των ενεργών πολιτών πάνω και πέρα από κομματική προτίμηση.

3.    Τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος είναι ελεύθερα να συμμετέχουν και να πρωτοστατούν σε αυτοδιοικητικές κινήσεις.

taxydromos

Via : evrytanika.gr