Το ζήτημα των παρακολουθήσεων τίθεται επί τάπητος στην εκδήλωση «Μένουμε Ευρώπη;» την ερχόμενη Πέμπτη, με τη συμμετοχή διακεκριμένων συνταγματολόγων.

Δημόσια εκδήλωση με θέμα «Μένουμε Ευρώπη; Υποκλοπές, Δικαιώματα και Κράτος Δικαίου» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη και η οποία διοργανώνεται από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών Παντείου Πνεπιστημίου με την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και την Πρωτοβουλία «Ώρα Μηδέν» για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου διοργανώνουν.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι καθηγητές συνταγματικού δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος (ΕΚΠΑ), Ευάγγελος Βενιζέλος (ΑΠΘ & πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης), Ιφιγένεια Καμτσίδου (ΑΠΘ) και Ξενοφών Κοντιάδης (Πάντειο).

Θα συντονίζει ο καθηγητής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Ανδρέας Τάκης και θα κάνει εισαγωγική προσφώνηση ο Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου, Δημήτρης Χριστόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε, στην Αθήνα, οδός Ομήρου 14-16 στις 19:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των διοργανωτών.

Πηγή : https://www.news247.gr