Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, λέγοντας ότι είναι ευγνώμων για αυτά που έζησε στην ομάδα, αφήνονοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο μέλλον.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έριξε επίσημα τίτλους τέλους στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Με ένα συγκινητικό post στο Instagram ο διεθνής φόργουορντ αποχαιρέτησε τους «πράσινους», καθώς – όπως αποκάλυψε το SPORT24 – έχει συμφωνήσει με την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που τον έφερε στην ομάδα και τον στήριξε, καθώς και συμπαίκτες, προπονητές και όλα τα στελέχη της ομάδας.

Αναλυτικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγραψε:

 «Μόνο ευχαριστώ !! Σε όλους του συμπαίχτες μου, τους προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα τέσσερα χρόνια στα οποία μοιραστήκαμε μαζί χαρές αλλά και λύπες! Απεριόριστη εκτίμηση αλλά και αγάπη για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που με αγκάλιασαν και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω τον Παναθηναϊκό σαν οικογένεια μου. Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!

Εις το επανιδείν».

Πηγη : www.sport24.gr