Ο Γιάννης Πανούσης καινοτομεί: Κλείνει ραντεβού με πολίτες και συζητά για την ΕΛ.ΑΣ.

του Αλέξανδρου Καλαφάτη

Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες προσπαθεί να καθιερώσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος θα κλείνει ραντεβού με κόσμο που θέλει να μιλήσει μαζί του για την ΕΛ.ΑΣ. και όχι μόνο.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο «από την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, για μία φορά τον μήνα και για δύο ώρες, ο κ. Πανούσης θα δέχεται πολίτες που επιθυμούν να τον συναντήσουν, έπειτα από συνεννόηση που θα έχουν συνεργάτες του με εκείνους».

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα παράπονά τους και να του διατυπώσουν διάφορα θέματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Στο πλαίσιο αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης 210-6988177, προκειμένου να προγραμματίζουν τις συναντήσεις τους.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς μέσω της αμεσότητας, που παρέχει η προσωπική επαφή με τους πολίτες, το Υπουργείο επιδιώκει να αφουγκράζεται την κοινωνική πραγματικότητα και να διαμορφώνει ολοκληρωμένη άποψη και αντίληψη για τη διαχείριση των ζητημάτων που θέτουν οι πολίτες. Σημειώνεται ότι κάτι αντίστοιχο, δύο φορές το μήνα, γίνεται στα Αστυνομικά Τμήματα, με τους πολίτες να συναντούν τους διοικητές, προκειμένου να εκφράσουν τα προβλήματα τους και να προτείνουν λύσεις.

Via : www.huffingtonpost.gr