timthumbCAFQUXWD

Στην παρουσίαση του βιβλίου του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Τριγάζη, για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και τη νεολαία των Λαμπράκηδων θα υπάρξει μία ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Στο πάνελ κατά την παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο «Ο Λαμπράκης και το κίνημα ειρήνης», θα συνυπάρξουν ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Οδυσσέας Βουδούρης.

Ο Βουδούρης, μόλις την περασμένη Κυριακή, μαζί με τον έτερο ανεξάρτητο Πάρι Μουτσινά και τους αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ (Στέφανο Μπαγεώργο, Ανδρέα Νεφελούδη, Θανάση Ζαχαρόπουλο, Γιάννη Κεμανίδη κ.α.), πήραν την απόφαση να συγκροτήσουν έναν αριστερό πολιτικό φορέα, ο οποίος θα βρεθεί, κατά πάσα πρόβλεψη, σε τροχιά σύγκλισης και συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπότε, η παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Τριγάζη, την προσεχή Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Auditorium στην οδό Σίνα 2-4, μπορεί να βγάλει ειδήσεις.

Το πάνελ θα συμπληρώσει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Αριστείδης Μανωλάκος, που τυγχάνει ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη, ενώ έχει διατελέσει και ηγετικό στέλεχος της ΕΔΑ.

Via : www.matrix24.gr