Αντα Ψαρρά

Είναι μια ευυπόληπτη οικογένεια που ποτέ δεν είχε δώσει «αφορμή». Μια οικογένεια υπόδειγμα: πατέρας επαγγελματίας με επιχείρηση στον Κολωνό, μητέρα διαμερισματική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, γιος δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα κ.λπ. Μια οικογένεια υπεράνω υποψίας, πιστή -όπως προκύπτει από όλα όσα έχουν δημοσιευτεί- στις παραδόσεις τού «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», με τον πατριώτη πατέρα να σηκώνει το λάβαρο του «Μακεδονικού» και της χριστιανικής πίστης.

Μια οικογένεια που δεν είδε, δεν άκουσε, δεν φαντάστηκε -και πώς άλλωστε να το φανταστεί- ότι ο «πυλώνας» της είναι ένας άθλιος μαστροπός παιδόφιλος παιδεραστής που κρυβόταν πίσω από τις φωτογραφίες του με τα στελέχη της Ν.Δ. και της Εκκλησίας, που κρυβόταν πίσω από το «καθαρό του κούτελο»!

Είναι και μια άλλη οικογένεια που ζούσε στην αφάνεια, μια οικογένεια πολύτεκνη κι ανήμπορη στη φτώχεια της, που έστειλε για λόγους βιοποριστικούς το υπάκουο κοριτσάκι της στο στόμα του «φιλεύσπλαχνου» λύκου. Μια οικογένεια που βιώνει τώρα τη φρίκη κι ένα κορίτσι που έγινε αποδέκτρια της πιο σκληρής και ανελέητης σεξουαλικής βίας, της αδιάκοπης κακοποίησης, των απειλών από τα όπλα του πατριώτη.

Είναι όμως κι άλλες πολλές οικογένειες, πάνω από 200 -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα-, επίσης υπεράνω υποψίας, των οποίων τουλάχιστον ένα μέλος βίαζε ένα 12χρονο παιδί ή «απολάμβανε» στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες που αναρτούσε ο μαστροπός. Κι είναι αυτοί οι πελάτες που στη συνέχεια γυρνούν στο σπίτι τους και συνεχίζουν να ζουν στην οικογενειακή θαλπωρή. Και είναι και η αστυνομία που οφείλει με κάθε τρόπο να ξετυλίξει όλο το κουβάρι με τα σιχαμερά όντα που τόλμησαν να αγγίξουν ένα παιδί.

Και είναι, τέλος, η Δικαιοσύνη που ακόμα δεν έχει δώσει τις φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία του παιδοβιαστή, όπως όφειλε και οφείλει να κάνει γι’ αυτόν και τους ομοίους του εφόσον μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε κι άλλα δικά του/τους θύματα. Και είμαστε, τέλος, κι όλοι εμείς που φρίττουμε μπροστά στους δέκτες και που ανάμεσά μας, όμως, υπάρχουν πολλοί που μέσα τους ή και φωναχτά σε κάποιο δικαστήριο θα λένε ότι φταίνε ή ότι λένε ψέματα τα θύματα.

Πηγή : https://www.efsyn.gr