Σοκαριστικές καταγγελίες από τον Σέρχιο Νούνιες για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Καταγγελίες-σοκ από ποδοσφαιριστή της Λάρισας!

Ο Ουρουγουανός, Σέρχιο Νούνιες, μίλησε στο «futbol.com.uy» της πατρίδας του και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι παίκτες δέχονται γκολ ή αποβάλλονται γιατί το επίπεδο στοιχημάτων είναι πολύ υψηλό, ενώ μίλησε και για τις συνθήκες διαβίωσης, λέγοντας πως δεν του είχαν βρει σπίτι και δεν είχε χρήματα για φαγητό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νούνιες:«Μένω σε ξενοδοχείο από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο και ακόμα δεν μου έχουν βρει σπίτι. Ευτυχώς είμαι με την κοπέλα μου που μιλά αγγλικά και μπορώ να επικοινωνήσω μέσω εκείνης. Πήγα στο γραφείο της ομάδας και τσακώθηκα για τα χρήματά μου. Δεν είχα βιώσει ποτέ παρόμοια κατάσταση. Είναι ό,τι χειρότερο έχω βιώσει από τότε που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Την εβδομάδα που ήρθα έκανα το ντεμπούτο μου με γκολ και ασίστ. Θεώρησα ότι θα έμενα προσωρινά σε ξενοδοχείο. Μου είχαν πει το πολύ για 15 ημέρες. Το συμβόλαιο που υπέγραψα προβλέπει σπίτι και αυτοκίνητο, αλλά δεν μου έδωσαν τίποτα. Είναι μια άβολη κατάσταση, γιατί μένουμε σε ένα σπίτι 5Χ5. Φεύγοντας από την Πενιαρόλ ήρθα με πολύ λιγότερα χρήματα στην Ελλάδα για μία ευκαιρία σε μία ομάδα που μου παρουσίαζαν ως σπουδαία. Φεύγω, όμως απογοητευμένος. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να πληρωθώ και να λύσω το συμβόλαιό μου. Πέρασα τόσο άσχημα που θέλω να φύγω, αλλά δεν θέλω να φύγω και χωρίς χρήματα.

Το πρωτάθλημα διακόπηκε, γιατί οι ομάδες δεν είχαν λεφτά. Έφυγαν όλοι κι έμεινα μόνος μου. Ήταν τρελό. Είπαν ότι δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού στο αστράγαλο. Τώρα λένε στα ΜΜΕ ότι δεν παίζω λόγω διαστρέμματος, αλλά είναι ψέματα. Είμαι στο 100%, αλλά δεν μπορώ να το επικοινωνήσω. Ήμουν δανεικός ως τον Δεκέμβριο, αλλά δεν πρόκειται να μείνω για όσα έχω ζήσει. Ευτυχώς στελέχη της Πενιαρόλ μου προσέφεραν χρήματα για να επιστρέψω.Στο ξενοδοχείο δεν χρειάζεται να μαγειρεύουμε. Κάποια στιγμή είχαμε 10 ευρώ και δεν μας άφηναν ούτε να φάμε. Σκεφτόμουν την κοπέλα μου. Στην Πενιαρόλ ποτέ δεν έζησα κάτι τέτοιο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι καλύτερo, αλλά σκέφτηκα την ευκαιρία της Ευρώπης. Αυτό που έζησα εδώ ελπίζω να μην το ζήσω ξανά στη ζωή μου.

Η επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ δύσκολη λόγω της γλώσσας και είναι λίγο απόμακροι. Στην Ουρουγουάη σε νoιάζονται αν χρειάζεσαι κάτι, εδώ όχι. Από τη στιγμή που οι ομάδες δεν πληρώνουν ανακάλυψα ότι οι παίκτες παίρνουν κόκκινες ή δέχονται γκολ, γιατί το επίπεδο των στοιχημάτων είναι πολύ υψηλό! Μπορεί να περιμένετε τα πάντα!

Μετάνιωσα που πήγα σε μια ομάδα, η οποία είναι σε παρακμή. Ήταν πολλά χρόνια στην Α’ κατηγορία και έχει κατακτήσει τίτλους. Έρχεται ένας πρόεδρος να βάλει λεφτά, αλλά είναι όλοι γκάνγκστερ. Στο γήπεδο περπατούν τρεις, τέσσερις σεκιούριτι με όπλα».

Πηγή : https://www.in.gr