Τον τερματισμό της συμμετοχής του σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη στην κυβέρνηση αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Στον επικείμενο ανασχηματισμό και η ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη αλλά χωρίς τον ίδιο τον κ. Κουβέλη στη θέση του αντιπροέδρου, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά συμπαρασύροντας και τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Με μοναδικό ερωτηματικό αυτή τη στιγμή τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για τον οποίο δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις θεωρείται δεδομένο ότι και η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για το κυβερνητικό σχήμα.

Ετσι, θέσεις στην κυβέρνηση διεκδικούν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο ειδικός διαπραγματευτής της ΔΗΜΑΡ με την κυβέρνηση και «διαπιστευμένος» συνομιλητής του Μεγάρου Μαξίμου για την επίλυση κρίσεων, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος.

via Ρουπακιώτης τέλος – Ποιοι θα είναι οι νέοι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ | iefimerida.gr.