%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-logo-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 7/1/2020

Ώρα:                  18:00

 Χρειαζόμαστε μία Καλύτερη Χρονιά

Συνεχίζουμε το ταξίδι της ζωής, με περισσότερα όνειρα για εμάς, τα παιδιά μας, την κοινωνία.

Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε με πάθος, τις στιγμές που ο χρόνος μας προσφέρει.

Δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε στον χρόνο, το  δικαίωμά μας για έναν ομορφότερο, δικαιότερο, με δημοκρατία και αισθητική, κόσμο.

Η χρόνια παθογένεια του πολιτικού συστήματος και των αντιλήψεων που το καθηλώνουν, επιβάλλεται να αλλάξει.

Τα συνεχιζόμενα προβλήματα της κοινωνίας μας είναι αποτέλεσμα κυβερνήσεων που κατέστησαν το κράτος  λάφυρο, δεν είχαν άποψη για το μοντέλο ανάπτυξης, αποβιομηχανοποίησαν τη χώρα, επιδόθηκαν σε ξέφρενο εξωτερικό δανεισμό, καταχράστηκαν-σε πολλές περιπτώσεις-το δημόσιο χρήμα και οδήγησαν στην οικονομική χρεωκοπία της χώρας, διαρρηγνύοντας την κοινωνική συνοχή.

Σήμερα 10 χρόνια κρίσης και μνημονίων, διαπιστώνουμε ότι συνεχίζουν να εφαρμόζουν ίδιο μοντέλο και στρατηγική, χρησιμοποιώντας τα ίδια «επιχειρήματα».

Η επικοινωνία έχει αντικαταστήσει την πολιτική δράση και η πονηριά την στρατηγική.

Τα στελέχη και οι φίλοι της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ υπόσχονται ότι θα κάνουν ότι μπορούν, για να αποτελέσει το 2020, έτος-εφαλτήριο για έναν καινούριο τρόπο συμμετοχής, αντίληψης και δράσης.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκεπτόμενοι και χρήσιμοι και θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε ώστε η χώρα να αποκτήσει πολιτική ποιότητα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, συνθήκες ευημερίας και θα δράσουμε με σεβασμό στο περιβάλλον και προσήλωση στις ανάγκες των Ελλήνων Πολιτών.

Καλή Χρονιά με Υγεία.

 

Γραφείο Τύπου

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ