Η απαράδεκτη δήλωση Ντινόπουλου για τον Φ. Κουβέλη, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΔΗΜΑΡ και οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση τους δύο πρώην κυβερνητικούς εταίρους.

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται οι δύο πρώην κοβερνητικοί εταίροι ΝΔ και ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις αήθεις δηλώσεις, χωρίς κανένα στοιχείο, κατά του Φώτη Κουβέλη που έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «πληρώθηκε καλά» για να μην ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας και να πάμε σε εκλογές.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις Ντινόπουλου, που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο μάλιστα «κατέβηκε» αμέσως από το yoputube, έγιναν σε προεκλογική συγκέντρωση σε ιδιωτικό χώρο.

Ο κ. Ντινόπουλος, αφού επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, γιατί «ήθελε εκλογές Γεναριάτικα», ακούει κάποιον από τους παρόντες να ρωτά «και ο Κουβέλης;». Και δίνει την απάντηση: «Αστον αυτόν… Αστον αυτός… Αυτός πληρώθηκε καλά…».
Η δήλωση του Ντινόπουλου εγείρει μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα, καθώς οφείλει – στοιχειωδώς – να παρουσιάσει τα όποια στοιχεία έχει, εάν και εφόσον τα έχει, που μπορούν να τεκμηριώνουν μια τόσο βαριά κατηγορία.

ΔΗΜΑΡ: Να αποδοκιμάσουν τον υβριστή

Στον κ. Ντινόπουλο απάντησε άμεσα η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της καλώντας τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ «να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τη ΝΔ για τον Κουβέλη 

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για το θέμα Ντινόπουλου- Κουβέλη.

Τι απαντά ο Ντινόπουλος

Ο πρώην υπουργός σε ανακοίνωσή του καταλογίζει στην Αριστερά «ρουφιανιά» επειδή όπως αναφέρει τα βίντεο ήταν ιδιωτικό και προϊόν λογοκλοπής.Σε ότι αφορά την δήλωση «ο Κουβέλης πληρώθηκε καλά» ο πρώην υπουργός Εσωτερικών υποστηρίζει ότι εννοούσε ότι πέταξαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ στον κάλαθο των αχρήστων.Αναλυτικά η δήλωση

Via : www.thetoc.gr