Αιχμηρή κριτική κατά της ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και του Φ. Κουβέλη άσκησε ο βουλευτής του κόμματος κ. Γιώργος Κυρίτσης κατά την παρέμβασή του στο συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Κυρίτσης ζήτησε να αποχωρήσει όλη η ηγεσία του κόμματος και εξέφρασε την απογοήτευσή του που ο κ. Κουβέλης δεν οδήγησε σε ομαλή διαδοχή το κόμμα.

«Οι υπαίτιοι της ήττας φέρονται λες και δεν έχουν καταλάβει τίποτα και ότι δεν έχουν κάνει καμία αυτοκριτική. Το κόμμα δεν ήταν εντελώς κατώτερο, ήταν εντελώς ανίκανο», υπογράμμισε και υπενθύμισε πως ένα μήνα πριν τις ευρωεκλογές σε συνάντηση στη Βουλή είπε ότι το κόμμα είναι εκτός κάδρου, και τότε, είπε, η ηγεσία έβαλε τα γέλια. «Και μετά μας ήρθε το 1,2», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην περίοδο της συγκυβέρνησης είπε πως η ΔΗΜΑΡ διόρισε με το «κατάπτυστο 4-2-1» δικούς της ανθρώπους στο δημόσιο και πρόσθεσε πως «μας ενδιέφεραν θεσούλες, δείξαμε παραγοντισμό και μεγαλοϊδεατισμό».

Τόνισε πως η ηγεσία απομονώθηκε από τη βάση του κόμματος, από τους βουλευτές και τους πολίτες, ενώ υπογράμμισε ότι τα στελέχη αποβλέπουν στο προσωπικό τους μέλλον.

Κάνοντας αυτοκριτική είπε πως οι βουλευτές μπροστά σε όλα αυτά χτυπούσαν ευγενικά την πόρτα, ενώ έπρεπε να την έχουν σπάσει.

Via : www.newsbomb.gr